DESPRE - Bunuri executate

Despre noi

www.bunuriexecutate.ro

Despre noi

Site-ul www.bunuriexecutate.ro isi propune sa stranga laolalta toate bunurile mobile si imobile din Romania aflate in diferite stadii de executare. Site-ul vine pe de o parte in ajutorul tuturor persoanelor fizice si juridice care vor sa investeasca si sa achizitioneze aceste tipuri de bunuri, deoarece poti fi cumparate la preturi mai mici decat preturile pietei iar pe de alta parte in ajutorul institutiilor financiar bancare si nebancare care vor sa valorifice cat mai repede aceste tipuri de bunuri. Echipa Bunuri Executate acorda potentialilor cumparatori, consultanta de specialitate, prin consilieri cu experienta in domeniu precum si reprezentare juridica prin avocati specializati, in tot procesul de achizitie si pana la finalizarea tranzactiei.

Viziunea companiei

Compania Bunuri Executate SRL isi propune ca in urmatorii 3 ani sa devina o referinta in nisa in care activeaza, atat prin oferirea unei game variate de bunuri aflate in diverse stadii de executare dar si prin expertiza in domeniu, consultanta de specialitatea si stabilirea de relatii stranse, atat cu institutiile financiar bancare si nebancare cat si cu potentialii clienti.

Misiunea noastra

Satisfacerea nevoilor clientilor nostri precum si solutionarea cerintelor acestora, intr-un mod cat mai rapid, transparent si profesionist, prin oferirea de consultanta de specialitate, este misiunea noastra principala. Reprezentatii Bunuri Executate SRL sunt alaturi de potentialii clienti pe tot parcursul procesului de vanzare-cumparare de bunuri executate, incepand cu primirea „Ofertei de cumparare” si pana la finalizarea tranzactiei, oferindu-le consiliere despre cum sa negocieze sau sa liciteze pentru fiecare bun in parte.