Casa si teren 499 mp, Sinaia, Prahova - Bunuri executate

Casa si teren 499 mp, Sinaia, Prahova

Cod identificare : PB1004

Pret : 242.000 EURO
Sinaia Prahova proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print
Nici o oferta

Constructia C1 este o constructie tip S+P+E, anul constructiei 2007, amenajata ca locuinta si pensiune, complet finisata si amenajata. parterul cuprinde 3 camere de locuit, baie, bucatarie, hol si casa scarii. Suparafata utila parter este de 137.5 mp, suprafata terasa este de 14.9 mp. La etaj sunt 7 camere, hol, casa scarii si 3 bai. Suprafata utila a etajului este de 150.33 mp, iar suprafata balcoanelor este de 13.61 mp. La subsol exista un beci cu suprafata de 10.52 mp.

-Fundatia este din beton armat;

-Structura de rezistenta din beton armat;

-Planseele sunt din beton;

-Zidarie din BCA;

-Sarpanta este din lemn, iar invelitoarea din tabla;

-Tamplarie exterioara termopan si interioara din lemn baituit;

-Pardoseli din gresie si parchet; pereti in baie placati cu faianta.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa: Str.Caltunasilor, nr. 6
  • Suprafata utila: 287.83 mp
  • An constructie: 2007
  • Numar camere: 10
  • Suprafata teren: 499 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile mobile sau imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare