Casa 5 camere Chetani, Mures - Bunuri executate

Casa 5 camere Chetani, Mures

Cod identificare : BC12972

Pret : 128.971 RON
Chetani Mures proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print
Nici o oferta

Casa are 5 camere, zidarie portanta din caramida, acoperis sarpanta din lemn si inveltoare din tigla. Mansarda este din lemn iar ferestrele au rulouri exterioare din PVC. Tamplaria exterioara si usa de la intrare este din PVC cu geam termopan. Incalzirea se face cu centrala termica.

Imobilul este amplasat in Chetani o comuna din judetul Mures, pe drumul national DN15, intre Targu Mures si Turda. Casa este amplasata pe o strada secundara din strada principala. Terenul are deschidere de 18 m.

Finisaje: Camerele dispun de parchet laminat. Zugravelile sunt realizate cu vopsea lavabila. Pardoselile sunt din gresie in bai, bucatarie si holul de acces. Peretii sunt placati cu faianta atat in bucatarie cat si in baie. Casa dispune de toate utilitatile, electricitate, apa-canal, curent si gaz.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa: Chetani, nr. 344 A
  • Suprafata utila: 160 mp
  • Suprafata construita : 83 mp
  • An constructie: 1980
  • Etaj: P+M
  • Numar camere: 5
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare