Casa si teren 209 mp Valenii Somcutei, Maramures - Bunuri executate

Casa si teren 209 mp Valenii Somcutei, Maramures

Cod identificare : BC11244

Pret pornire: 122.229 RON
Valenii Somcutei Maramures executare silita licitatie publica 31.07.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Casa, curte si gradina in suprafata de 209 mp, situate in Sat Valenii Somcutei, nr 249, Comuna Somcuta Mare, Judet Maramures.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa / locatia bunului: Sat Valenii Somcutei, nr 249, Comuna Somcuta Mare
  • Suprafata teren: 209 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare