Apartament 5 camere Bragadiru, Ilfov - Bunuri executate

Apartament 5 camere Bragadiru, Ilfov

Cod identificare : BC12978

Pret : 454.123 RON
Bragadiru Ilfov proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print
Nici o oferta

Proprietatea se afla situata in cadrul unei vile cu regim de inaltime D+P+1E+M, ce are in componenta trei apartamente, dintre care un apartament la D+P, ce face obiectul promovarii, un apartament la etajul 1 si cel de al treilea apartament la Mansarda. Vila beneficiaza de termosistem si tencuieli decorative la exterior, zugraveli cu vopsea lavabila in interior si scara din beton armat placata cu gresie.

Apartamentul de tip semidecomandat, este format din 5 camere si dependinte dispuse pe Demisol compus din: o camera, baie, bucatarie, debara, birou, hol si sas, avand o suprafata totala de 99,30 mp si Parter compus din: trei camere, 2 bai, bucaterie, debara, si hol, avand o suprafata totala de 91,71 mp si terasa cu suprafata de 13.05 mp. Imobilul beneficiaza de tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan si tamplarie interioara din lemn. Caloriferele sunt din otel iar incalzirea se realizeaza cu centrala termica proprie. Usa de acces in apartament are structura din cadru metalic.  Apartamentului in revine si o suprafata indiviza de 224,44 mp din terenul intravilan. 

Finisaje: Apartamentul dispune de finisaje superioare: pardoseli finisate cu parchet laminat in camere si pardoseli placate cu gresie in hol, bucatarie, baie si terasa. Peretii sunt finisati cu zugraveli lavabile in holuri si camere si sunt placati partial cu faianta in bai si bucatarii. 

Amplasament: Imobilul este situat intr-o zona rezidentiala, pe strada Diamantului din localitatea Bragadiru. In apropiere se afla spatii comerciale precum si spatii prestari servicii.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa: Strada Diamantului, nr.164G
  • Suprafata utila: 191,01 mp
  • Suprafata construita : 204,06 mp
  • An constructie: 2008
  • Etaj: D+P
  • Compartimentare: semidecomandat
  • Numar camere: 5
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare