Apartament 3 camere Pascani, Iasi - Bunuri executate

Apartament 3 camere Pascani, Iasi

Cod identificare : BC13138

Pret : 142.000 RON
Pascani Iasi proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este situata in centrul orasului Pascani, zona preponderent rezidentiala cu blocuri avand regim de inaltime P+10 si P+4. In imediata apropiere se afla Casa de Cultură, Hotel Central, Biblioteca Pascani, Stadionul CFR Pascani, Colegiul National Mihail Sadoveanu, precum si numeroase centre comerciale Lidl, Kaufland, Penny Market, sedii de banci si Judecatoria Pascani.

Imobilul este situat la etajul 5 al unui bloc avand regim de inaltime P+10 si dispune de tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan. Incalzirea se face prin intermediul sistemului de termoficare.

Camere dispun de pardoseala acoperita cu parchet si pereti cu zugraveli cu var lavabil. In baie pardoseala este din gresie, iar peretii sunt acoperti cu faianta.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa: Str.Moldovei, Nr. 5, Bl. T7, Et. 5, Ap. 27
  • Suprafata utila: 50,78 mp
  • Etaj: P+10
  • Compartimentare: decomandat
  • Numar camere: 3
  • Utilitati: toate
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare