Spatiu industrial 1293 mp, Galati - Bunuri executate

Spatiu industrial 1293 mp, Galati

Cod identificare : PB1285

Pret : 162.000 EURO
Galati Galati proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print
Nici o oferta

 Spatiu industrial in suprafata utila de 1293 mp si teren aferent in suprafata de 11.235 mp, situat in Galati , jud Galati pe Str.Prutului Nr.17 .

Detalii aditionale

  • Tip bun: Spatii de productie
  • Adresa: Str. Prutului, nr. 17
  • Suprafata utila: 1.293 mp
  • Suprafata teren: 11.235 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925740

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile mobile sau imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare