ID 6719: Teren 8,000 mp - Bunuri executate

ID 6719: Teren 8,000 mp

Cod identificare : KR676007

Pret pornire: 43.875 RON
Sic Cluj executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren extravilan in suprafata de 8.000 mp, forma dreptunghiulara. Accesul la teren se face din Drumul județean DJ109D (drum public, asfaltat), pe drumuri de acces pietruite. Pentru a ajunge la teren se virează la dreapta de pe DJ109D (pe direcția Coasta - Sic), după care se înaintează circa 900 ml până la teren. Nu are utilitati, destinatia actuala este de teren agricol. Este inscris in CF nr. 50041 (provenita din conversia de pe hartie a CF nr. 3206) cu nr. cad. 12.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 5.48 RON
  • Adresa: Strada Localitatea Sic
  • Suprafata teren (mp): 8000.0
Locatie proprietate


Gabriel Gorgan

  • Telefon : 0756022138

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare