Teren 7,682 mp - Bunuri executate

Teren 7,682 mp

Cod identificare : KR675593

Pret pornire: 151.900 RON
Caransebes Caras Severin executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Cod Imobil: 10184. De vanzare teren intravilan situat in Valea Mare, localitatea Caransebes, Judetul Caras Severin. Terenul are o suprafata de 7,682 mp si este inscris in cartea funciara nr. 14594. Terenul se vinde in licitatie publica.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 19.77 RON
  • Adresa: Strada FN
  • Zona: Nord
  • Suprafata teren (mp): 7682.0
Locatie proprietate


Gabriel Gorgan

  • Telefon : 0756022138

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare