Apartament 1 camera, 60,59 mp, Poiana Brasov - Bunuri executate

Apartament 1 camera, 60,59 mp, Poiana Brasov

Cod identificare : BC13115

Pret : 87.000 EURO
Poiana Brasov Brasov proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print
Cea mai buna oferta: 30000 EUR
25/09/2018 30000 EUR

   Apartamentul tip studio este compus din living, existand o delimitare distincta între zona de zi si cea de noapte, bucatarie, baie si vestibul. Ferestrele “floor to ceiling” ofera luminozitate dar si o priveliste spectaculoasa asupra muntelui si padurii.

   Fiecare spatiu din apartament este pus in valoare de finisajele de calitate superioara ce definesc intreg complexul: pereti interiori finisati cu vopsea lavabila; tamplarie exterioara din profile de aluminiu; tamplarie interioara cu furnir natural; podele din PVC Gerflor in camera de zi, dormitor si bucatarie; placi ceramice Graniti Fiandre & obiecte sanitare Ideal Standard; usa intrare din cadru metalic, Nusco – Pinum cu incuietoare multipunct; conexiuni telefon, cablu TV, internet; interfon. Apartamentul dispune de mobilier, acesta fiind diferentiat pe fiecare tip de unitate.

  Silver Mountain Resort este situat in Poiana Brasov, la poalele Masivului Postavaru, pe strada Doinasului din Poiana Mica, la numai 3,3 km de Partia Bradul. Fiind inconjurat doar de padure, acesta ofera locatarilor linistea necesara evadarilor din oras.

Detalii aditionale

  • TVA: se adauga TVA
  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa: Str.Doinasului
  • Suprafata utila: 60,59 mp
  • An constructie: 2011
  • Etaj: S+P+6
  • Numar camere: 1
  • Utilitati: toate
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare