Apartament 4 camere, 112,25 mp, Poiana Brasov - Bunuri executate

Apartament 4 camere, 112,25 mp, Poiana Brasov

Cod identificare : BC13112.2

Pret : 135.000 EURO
Poiana Brasov Brasov proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print
Nici o oferta

  Apartamentul de 4 camere este perfect pentru doua familii, fiind compus din 2 livinguri si 2 dormitoare, bucatarie, dressing, 3 grupuri sanitare si holuri. Ferestrele “floor to ceiling” si terasele generoase ofera luminozitate dar si o priveliste spectaculoasa asupra muntelui si padurii. Scara interioara de lemn Ecolemn sporeste imaginea unei locuinte spatioase si confortabile iar semineul din living confera ambianta si caldura potrivite vacantelor si weekend-urilor linistite.

    Fiecare spatiu din apartament este pus in valoare de finisajele de calitate superioara ce definesc intreg complexul: pereti interiori finisati cu vopsea lavabila; tamplarie exterioara din lemn stratificat Meranti; tamplarie interioara cu furnir natural; podele din PVC Gerflor in camera de zi, dormitor si bucatarie; placi ceramice Graniti Fiandre & obiecte sanitare Roca; usa intrare din cadru metalic, Nusco – Pinum cu incuietoare multipunct; conexiuni telefon, cablu TV, internet; interfon. Apartamentul dispune de mobilier, acesta fiind diferentiat pe fiecare tip de unitate.

   Silver Mountain Resort este situat in Poiana Brasov, la poalele Masivului Postavaru, pe strada Doinasului din Poiana Mica, la numai 3,3 km de Partia Bradul. Fiind inconjurat doar de padure, acesta ofera locatarilor linistea necesara evadarilor din oras.

Detalii aditionale

  • TVA: se adauga TVA
  • Tip bun: Apartamente
  • Adresa: Str.Doinasului
  • Suprafata utila: 112,25 mp
  • An constructie: 2011
  • Etaj: P+4
  • Numar camere: 4
  • Utilitati: toate
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare