Casa si teren 619 mp Arini, Brasov - Bunuri executate

Casa si teren 619 mp Arini, Brasov

Cod identificare : BC12923

Pret : 95.000 RON
Arini Brasov proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print
Nici o oferta

Casa are regim de inaltime D+P si este compusa din 2 camere la parter, iar la demisol o pivnita si 2 camere recompartimentate formand acum un grup sanitar. Constructia are o structura de rezistenta din zidarie portanta din caramida, pe fundatii din piatra, iar sarpanta este din lemn cu invelitoare de tabla. Planseul peste pivnita este compus din bolti de caramida pe grinzi din lemn. Usa de la intrare este metalica, iar tamplaria exterioara este din PVC cu geam termopan la parter si din lemn la demisol. Usile interioare sunt din lemn. Terenul aferent constructiei are o suprafata de 619 m, avand o forma neregulata si fiind pozitionat in panta.

Proprietatea este situata in zona centrala, pe una din strazile principale ale localitatii. Drumul de acces este asfaltat.

Finisaje: Camerele dispun de pardoseli acoperite cu parchet laminat si zugraveli lavabile. In baie pardoseala este acoperita cu gresie, iar peretii sunt acoperiti cu faianta.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa: Comuna Maierus, sat Arini, nr. 197
  • Suprafata construita : 47,22 mp
  • An constructie: 1940
  • Etaj: D+P
  • Numar camere: 2
  • Suprafata teren: 619
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare