ID 12276: Grajd in Sieu, Bisitrita Nasaud - Bunuri executate

ID 12276: Grajd in Sieu, Bisitrita Nasaud

Cod identificare : KR673486

Pret pornire: 223.318 RON
Sieu Bistrita Nasaud executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este localizata in comuna Sieu, la intrare in comuna, cu acces direct la drumul judetean. Proprietatea are urmatoarele caracteristici: - Teren in suprafata de 1696 mp pe care este construit grajd (an PIF 2007) de 35 capete vaci de lapte si sala de muls, inscris in CF nr. 25010 al comunei Sieu cu numar cadastral 72. - Grajdiul are o SC de 690 mp SU 633 mp. Are fundatia din beton, pereti zidarie caramida, tavan grinzi lemn, acoperis cu invelitoare de onduline, tamplarie PVC, usi metal. Dimensiuni grajd 8.4m x 75.4m, inaltime 3m. Proprietatea se vinde prin licitatie publica, in procedura de faliment.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 343.57 RON
  • Adresa: Soseaua Principala
  • Suprafata construita (mp): 690.0
  • Etaj: Parter
  • An constructie: 2007
  • Nr.camere: 1
  • Suprafata teren (mp): 1696.0
  • Cladire comerciala: Hală
Locatie proprietate


Ionut Paraschiv

  • Telefon : 0746138516

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare