Casa si teren in sat Prislop, Com. Bascov - Bunuri executate

Casa si teren in sat Prislop, Com. Bascov

Cod identificare : KR675423

Pret pornire: 160.000 RON
Prislopu Mic Arges executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietate situata in satul Prislopu Mic, str. Prislop, nr. 61, com. Bascov, jud. Arges. Proprietatea consta in teren intravilan in suprafata de 2,513 mp ( 767 mp intravilan curti constructii, 678 mp intravilan livada si 1068 extravilan livata) si casa in suprafata de 66 mp. Detalii constructie: - Fundaţii din beton; - Structura de rezistenţă este de cadre de beton, cu pereți de compartimentare din zidărie de cărămidă; - Pereţi de compartimentare și cei de închidere sunt din BCA sau cărămidă - Acoperiş tip șarpantă din lemn acoperit cu țiglă. - Instalații și dotări: Instalaţii electrice, Apa, Canalizare, Gaze, incalzirea se face prin sobe de teracotă Accesul auto precum si cel pietonal se poate efectua direct din strada DN7 (E81), drum asfaltat avand o deschidere la strada de aproximativ 9,4 ml.. Conform Planului de amplasament și a Extrasului de Carte Funciară, pe suprafața terenului sunt edificate 4 construcții. La data inspecției evaluatorului s-a constat că pe teren era doar imobilul identificat cu nr. cadastral 81152-C2 in suprafat de 66 mp, celelalte imobile fiind demolate.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 2852.05 RON
  • Adresa: Strada Prislop
  • Suprafata construita (mp): 66.0
  • Etaje constructie: 0
  • An constructie: 1980
  • Nr.camere: 4
  • Bai: 1
  • Suprafata teren (mp): 2513.0
Locatie proprietate


Victor Matei

  • Telefon : 0742023239

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare