Casa si teren - com. Moraresti, jud. Arges - Bunuri executate

Casa si teren - com. Moraresti, jud. Arges

Cod identificare : KR675424

Pret pornire: 189.450 RON
Moraresti Arges executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este amplasata in com. Moraresti, satul Dealu Obejdeanului, str. Mihail Sadoveanu, DJ 793B, jud. Arges, la aprox. 900 m de centrul localitatii, inspre sud, pe partea dreapta a drumului judetean ce duce spre comuna Vedea. Aceasta se gaseste in zona rezidentiala, linistita beneficiind la frontul terenului de curent electric, alimentare cu apa si retea de TV prin cablu. Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 990 mp, categoria de folosinta curti constructii cu forma poligonala, plan, amplasat cu latura mica la drumul de acces avand front stradal de 30-34 ml si imprejmuit pe toate laturile cu gard. Pe teren sunt edificate 4 constructii, detaliate astfel: C1- casa de locuit cu regim de inaltime P+1E cu o suprafata construita de 100.79 mp, an 1997 cu fundatie din piatra. structura de rezistenta este din stilpi si grinzi din beton armat, inchideri si compartimentari din caramida, cu planseu si scari din beton armat. Locuinta are usi metalice la cele doua intrari, ferestre PVC cu termopan si usi din lemn la parte.Acoperisul are invelitoare din tabla si incalzirea de la parter se face cu sobe din teracota iar la etaj nu exista sursa de incalzire, C2- cu suprafata construita de 143 mp este o anexa cu structura de rezistenta din stalpi si grinzi din beton armat, compartimentari din caramida. C3- are o suprafata construita de 43 mp, este o anexa cu structura de rezistenta din stalpi si grinzi din beton armat, compartimentari din caramida avand instalatie electrica pentru consum casnic. A patra constructie este o anexa cu structura de rezistenta din stalpi si grinzi din beton armat avand finisaje interioare minimale. Proprietatea se vinde prin licitatie publica, in procedura de executare silita.

Detalii aditionale

 • Pret / mp: 816.59 RON
 • Adresa: Strada Principala
 • Suprafata construita (mp): 290.0
 • Etaje constructie: 1
 • An constructie: 1997
 • Nr.camere: 7
 • Bucatarii: 1
 • Bai: 1
 • Balcoane: 3
 • Suprafata teren (mp): 990.0
Locatie proprietate


Victor Matei

 • Telefon : 0742023239

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare