Spatiu industrial Crangurile de Sus, Dambovita - Bunuri executate

Spatiu industrial Crangurile de Sus, Dambovita

Cod identificare : BC14240

Pret pornire: 124.562 RON
Crangurile de Sus Dambovita lichidare patrimoniala licitatie publica
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este situata in comuna Crangurile, sat Crangurile de Sus, judetul Dambovita, in zona periferica a satului, avand in vecinatate locuinte si noua fabrica de lapte. Aceasta este compusa din teren intravilan in suprafata de 1801 mp si constructiile amplasate pe acesta, respectiv cladirea C1 - Fabrica de lapte Veche si cladirea C2 - Depozit.

Cladirea C1 a fost edificata in anul 1996 si are regim de inaltime P+1,  suprafata construita de 222 mp, respectiv suprafata utila de 359,36 mp, fiind compartimentata astfel: la parter: spatiu de productie/depozitare, iar la etaj: birouri si locuinta de seviciu. Aceasta beneficiaza de fundatii din beton, structura din beton armat, inchideri din BCA, acoperis tip sarpanta cu invelitoare din tabla, tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan. Cladirea C2 este realizata din lemn, are regim de inaltime P si suprafata construita de 41 mp, respectiv suprafata utila de 36,17 mp. Terenul este plan, cu forma regulata si deschidere de 30 m la drum pietruit. Utilitati: apa, curent electric si fosa septica.

Modalitate de organizare licitatie: Bilunar

Detalii aditionale

  • Tip bun: Hale industriale
  • Suprafata utila (mp): 359,36 mp
  • Suprafata construita (mp): 413,23 mp
  • Suprafata teren (mp): 1.801 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

Bunuri imobile in lichidare patrimoniala

Bunurile imobile se afla in procedura de lichidare patrimoniala ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul lichidatorilor judiciari, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre lichidatorii judiciari sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Caietele de sarcini ale fiecarui bun lichidat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare