Lichidator judiciar vand proprietate imobiliara si bunuri mobile situate in Hereclean, jud. Salaj - Bunuri executate

Lichidator judiciar vand proprietate imobiliara si bunuri mobile situate in Hereclean, jud. Salaj

Cod identificare : BE4725

Pret pornire: 4.352.070.51 RON
Hereclean Salaj lichidare patrimoniala licitatie publica 27.08.2020 12:00
  Urmarit
 Urmareste
Print

RTZ&PARTNERS SPRL - Filiala Alba, anunta scoaterea la vanzare (valorificare in bloc), prin licitatie publica, a bunurilor imobile si mobile.Pretul total de pornire la licitatie este de 4.352.070,51 lei + T.V.A..

Conditiile de participare la licitatie si datele de desfasurare a procedurii sunt cuprinse intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la adresa de corespondenta a lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, Aleea Detunata, nr. 4, jud. Cluj, tel. 0364 412631, fax: 0364-412632, mail: office@rtz.ro. Dosarele ofertantilor pot fi înregistrate cu cel putin 1 zi lucratoare anterioara datei de desfasurare a licitatiei. Următoarea licitatie se va desfasura in data de 27 august 2020, de la ora 12:00, la adresa de corespondenta a lichidatorului judiciar.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Hale industriale
  • TVA: se adauga TVA
  • Denumire executor/lichidator/creditor: RTZ&PARTNERS
  • Locatie licitatie: loc. Cluj Napoca, Aleea Detunata, nr.4, jud. Cluj
  • Persoana de contact: RTZ&PARTNERS
  • Telefon: 0726178731
  • Email: crina.szarka@rz.ro
  • Adresa / locatia bunului: loc. Hereclean ,jud. Salaj

  • Telefon : 0726178731

Bunuri imobile in lichidare patrimoniala/executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita sau lichidare patrimoniala, ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti sau lichidatorilor judiciari, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti si lichidatorii judiciari sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat sau lichidat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare