Lichidator judiciar, vand sediu administrativ, hala procesare si bunuri mobile - Bunuri executate

Lichidator judiciar, vand sediu administrativ, hala procesare si bunuri mobile

Cod identificare : BE4722

Pret pornire: 1.006.975 RON
Cehu Silvaniei Salaj lichidare patrimoniala licitatie publica 21.08.2020 13:00
  Urmarit
 Urmareste
Print

Lichidator judiciar, vand prin licitatie publica imobil situat in Cehu Silvaniei, jud. Salaj, compus din teren în suprafata de 1.872 mp, cladire - sediu administrativ, hala de procesare peste, statie de pompare si stoc de bunuri mobile destinate activitatii de comercializare peste (bazin de sacrificare peste, lada frigorifica, vitrine frigorifice de diferite dimensiuni, agregat camera frigorifica, masina de ambalat, cutit special filetare, diverse bunuri de birou); autoturism Citroen C4, caroseria berlina, tipul LCNFU/C4, combustibil benzina, capacitate cilindrica 1587 cmc, an fabricatie 2007, culoare gri si autoutilitara Mercedes Benz – Vito, caroseria furgon, motorina, capacitate cilindrica 2299 cmc, an 1996. Toate bunurile anterior mentionate se valorifica in bloc. Pretul total de pornire la licitatie este de 1.006.975,00  lei, T.V.A. inclus.

Licitatiile publice se vor desfasura saptamanal, in zilele de vineri, urmatoarea licitatie are loc in data de 21.08.2020, de la ora 13:00. Conditiile de participare la licitatie se regasesc intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar din Cluj-Napoca, Aleea Detunata, nr. 4, jud. Cluj. tel: 0726178731.

 

Detalii aditionale

  • Tip bun: Hale industriale
  • TVA: TVA inclus
  • Denumire executor/lichidator/creditor: RTZ&PARTNERS
  • Locatie licitatie: Cluj Napoca, Aleea Detunata, nr. 4, jud. Cluj
  • Persoana de contact: RTZ&PARTNERS
  • Telefon: 0726178731
  • Email: office@rtz.ro
  • Adresa / locatia bunului: Cehu Silvaniei, jud. Salaj

  • Telefon : 0726178731

Bunuri imobile in lichidare patrimoniala/executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita sau lichidare patrimoniala, ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti sau lichidatorilor judiciari, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti si lichidatorii judiciari sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat sau lichidat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare