Lichidator judiciar, vand autoturism marca Mercedes-Benz GL 420 CDI 4MATIC - Bunuri executate

Lichidator judiciar, vand autoturism marca Mercedes-Benz GL 420 CDI 4MATIC

Cod identificare : BE4660

Pret pornire: 43.548 RON
Bucuresti Bucuresti lichidare patrimoniala licitatie publica 03.07.2020 11:00
  Urmarit
 Urmareste
Print

RTZ & Partners SPRL vinde, prin licitatie publica, autoturism marca Mercedes-Benz, model GL 420 CDI 4MATIC, an de fabricație 2007, număr de locuri 5, cilindree: 3997 cm3, combustibil motorină, tracțiune integrală, culoare negru, transmisie automată, stare tehnică funcțională, prezintă probleme tehnice la cutia de viteze, la câteva becuri nefuncționale, senzori spate nefuncționali, monitoarele de pe scaune sunt nefuncționale. 

Prima licitatie publica se va desfasura in data de 03.07.2020, de la ora 11:00.  Conditiile de participare la licitatie se regasesc intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Str. Wilhelm Filderman nr. 18, et. 3, biroul nr. 9, sector 3, telefon: 0726178731, email: office@rtz.ro. In ipoteza in care bunurile nu vor fi adjudecate, lichidatorul judiciar va continua seria licitatiilor publice cu frecventa saptamanala pana la adjudecare. Pretul de pornire la licitaţie este: 43.548 lei+T.V.A..

Detalii aditionale

  • Tip bun: Autoturisme
  • TVA: se adauga TVA
  • Denumire executor/lichidator/creditor: RTZ & Partners SPRL
  • Locatie licitatie: Bucuresti, Str. Wilhelm Filderman nr. 18, et. 3, biroul nr. 9, sector 3
  • Persoana de contact: Crina Szarka
  • Telefon : 0726178731
  • Email: crina.szarka@rtz.ro

  • Telefon : 0726178731

Bunuri mobile in lichidare patrimoniala/executare silita

Bunurile mobile se afla in procedura de executare silita sau lichidare patrimoniala, ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti sau lichidatorilor judiciari, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti si lichidatorii judiciari sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat sau lichidat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare