teren extravilan Loc. Rusca, jud. Caras Severin-id 6815 - Bunuri executate

teren extravilan Loc. Rusca, jud. Caras Severin-id 6815

Cod identificare : KR963769

Pret pornire: 85.000 RON
Teregova Caras Severin executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Se vinde in licitatie! 1.Teren extravilan faneata, in suprafata de 19.994 mp, Accesul la teren se face prin intermediul unui drum de exploatare pietruit apoi printr-un drum de pamant. Terenul este amplasat in zona lacului de acumulare Poiana Rusca fiind categoria extravilan. Terenul este incadrat de alte terenuri acoperite de iarba, vegetatie si arbusti.. Acesta are forma regulata, topografie in panta si nu este imprejmuit. Utilități identificate in zona, electricitate la o distanta mare. 2.Teren extravilan faneata, in suprafata de 4320 mp, CF 30509, Accesul la teren se face prin intermediul unui drum de exploatare pietruit apoi printr-un drum de pamant. Terenul este amplasat in zona lacului de acumulare Poiana Rusca fiind categoria extravilan. Terenul este incadrat de alte terenuri acoperite de iarba, vegetatie si arbusti.. Acesta are forma regulata, topografie in panta si nu este imprejmuit. Utilități identificate in zona, electricitate la o distanta mare.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 3.5 RON
  • Adresa: DJ 601
  • Suprafata teren (mp): 24314.0
Locatie proprietate


Ramona Urjuma

  • Telefon : 0754234749

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare