id:10384 teren intravilan 1471 mp - Bunuri executate

id:10384 teren intravilan 1471 mp

Cod identificare : KR840329

Pret pornire: 47.000 RON
Bocsa Caras Severin executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren intravilan categoria curti-constructii in suprafata de 1471 mp situat în localitatea Bocsa, jud. Caras-Severin. Terenul este situat în partea de sud-vest a localității Bocsa si accesul la proprietate se realizeaza, atat auto, cat si pietonal, direct din strada pietruita. În vecinătate sunt proprietăți rezidențiale cu regim de înălțime P, P+M. Terenul subiect dispune de un front stradal de 16,5 ml si cu o adancime de 89 ml. Forma terenului: dreptunghiulara si plana. Utilitatile de care dispune zona sunt reprezentate de: electricitate, alimentare cu apa, canalizare, gaz, telefonie, internet. Terenul se vinde in licitatie publica!

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 31.95 RON
  • Adresa: Aleea NA
  • Zona: Periferie
  • Suprafata teren (mp): 1471.0
Locatie proprietate


Gabriel Gorgan

  • Telefon : 0756022138

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare