ID 12272, 12253: Spațiu comercial + casa - Bistrita Birgaului - Bunuri executate

ID 12272, 12253: Spațiu comercial + casa - Bistrita Birgaului

Cod identificare : KR787593

Pret pornire: 275.000 RON
Bistrita Bargaului Bistrita Nasaud executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobil compus din: - brutarie, laborator, cofetarie, spatii de locuit in regim de inaltime P+E+M si teren aferent, situate in Bistrita Nasaud, Loc. Bistrita Birgaului FN. Teren in suprafata de 2.000 mp, Sc. 247 mp, Sd. 728 mp, Su 553 mp, an construire 2001. Structura din beton armat, zidarie de caramida, sarpanta din lemn acoperita cu tigla. Stare imobil: medie. Nu este inchiriat in prezent. Deschidere la drum de 12.34 ml. - Casa de locuit in regim de inaltime P+M, situata in loc. Bistrita Bargaului, in suprafata utila de 256.10 mp si suprafata construita desfasurata de 308 mp. Parter - camera de zi, bucatarie, hol, casa scarii, baie, centrala termica, garaj. Mansarda - 4 dormitoare, hol, baie, garderoba, terasa. Amplasamentul dispune de retea de alimentare cu apa de la reteaua localitatii, retea de curent, retea de telefonie fixa, retea de cablu TV, retea de canalizare - fosa septica, incalzire centrala proprie pe lemne. Caracteristici imobil: pereti din zidarie, sarpanta din lemn, planseu din lemn, invelitoare din tigla, finisaj mediu, inaltime medie de 2.60 m, instalatie electrica de iuluminat, instalatii sanitare si de incalzire. Se vinde prin licitatie publica, in procedura de faliment.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 497.29 RON
  • Adresa: Strada Principala
  • Suprafata construita (mp): 728.0
  • Etaj: Parter
  • Etaje constructie: 1
  • An constructie: 2001
  • Nr.camere: 5
  • Suprafata teren (mp): 2000.0
  • Cladire comerciala: Centru comercial
Locatie proprietate


Ionut Paraschiv

  • Telefon : 0746138516

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare