Casa si teren 1.166 mp, Baicoi, Prahova - Bunuri executate

Casa si teren 1.166 mp, Baicoi, Prahova

Cod identificare : PB1012

Pret : 90.000 EURO
Baicoi Prahova proprietatea bancii negociere directa
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren: Suprafata de teren aferenta casei este de 1.166 mp. Proprietatea are o deschidere de cca. 13 m la strada Indepenedentei. Proprietatea este imprejmuita partial, astfel: pe latura aferenta frontului stradal cu un gard de fier, iar pe alte doua laturi cu gard de lemn. Curtea este pietruita. 

Constructie: Imobilul este dispus pe 1 nivel: parter si are o suprafata utila de 184.97 mp. Este impartit in 2 apartamente cu cate doua camere + dependinte. Fundatia constructiei este din beton armat iar zidaria exterioara este din caramida. Finisajele exterioare constau in termosistem cu panouri de polistiren si tencuieli driscuite decorative cu zugraveli pe fatadele exterioare sau placari cu piatra. Cladirea este prevazuta cu un acoperis tip sarpanta de lemn acoperita cu tigla metalica, tip Lindab. Finisajele interioare constau in pardoseli de parchet laminat in camere si gresie in bai si bucatarii. Peretii din bai si bucatarie sunt placati partial cu faianta. Peretii interiori sunt zugraviti cu vopsele lavabile. Finisajele exterioare constau in termosistem cu panouri de polistiren si tencuieli driscuite decorative cu zugraveli sau placati cu piatra pe fatadele exterioare. 

Tamplaria exterioara este realizata din profile de PVC prevazute cu geamuri termoizolante. Tamplaria interioara este din PVC/ usi celulare sau usi de sticla. Usa de la intrarea principala este din PVC. 

An PIF: 1985. 

Tipul zonei: rezidentiala; 

Utilitati:

- Electricitate: da;
- Apa: da;
- Gaze: da
- Canalizare: da;
- Incalzire: da.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Adresa: strada Independentei, nr. 105B
  • Suprafata utila: 184.97 mp
  • An constructie: 1985
  • Numar camere: 4
  • Utilitati: toate
  • Suprafata teren: 1.166 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in proprietatea bancii

Bunurile mobile sau imobile se afla in proprietatea bancii, ca urmare a achizitionarii lor de catre banci, fie in cadrul licitatiilor  publice organizate de catre executorii judecatoresti sau lichidatorii judiciari prin adjudecari in contul creantei, fie prin intelegeri amiabile cu debitorii. Achizitionarea acestor  bunuri de catre orice persoana fizica sau juridica se face prin ofertare si negociere directa cu banca astfel incat cumparatorul nu mai trebuie sa participe la licitatii publice organizate. Modalitatea de achizitie poate fi cu plata cash,  credit sau leasing. 

Anunturi similare