Spațiu comercial de tip casa în zona Centrala Braila - Bunuri executate

Spațiu comercial de tip casa în zona Centrala Braila

Cod identificare : KR754865

Pret pornire: 143.700 RON
Braila Braila executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul se vinde prin licitatie! Teren + constructie situate in loc. Braila, str. Albinei, judetul Braila. Terenul are o suprafata de 181,86mp si o deschidere de 5,94 ml si 4,10 ml, este imprejmuit cu gard din fier forjat, are o forma neregulata si o inclinatie plana; Constructia este de tip P, locuinta cu o suprafata construita de 65,69 mp si o suprafata utila de 51,04 mp, Detalii constructie: Pardoseli din gresie, tamplarie de aluminiu cu geam termopan si placari de faianta pe pereti, fundatii de beton, structura de rezistenta autoprtanta din zidarie de caramida, acoperis de tip sarpanta din lemn, invelitoare din tabla, finisaje exterioare cu pereti tencuiti si driscuiti fara termoizolatie polistiren; Exista utilitati: electrice monofazate, sanitare (racord la reteaua de apa si canal), incalzire cu centrala termica pe lemne, instalatii de aer conditionat. Stare actuala buna. Anul constructiei este inainte de 1970 si renovat in 2006. La subsol exista o incapere cu destinatia magazie, plansee de beton, pardoseli din gresie, scara din lemn cu finisaje de zugraveala; La parter exista 4 incaperi cu destinatia magazin desfacere, camera depozitare si hol, pardoseli din placi de gresie ceramica, parchet si marmura, tamplarie de PVC cu geam termopan, usa automata metalica, finisaje din placi de faianta si zugraveli lavabile.

Detalii aditionale

 • Pret / mp: 28.15 RON
 • Adresa: Strada Albinei
 • Zona: Central
 • Suprafata construita (mp): 65.69
 • Etaj: Demisol
 • Etaje constructie: 1
 • An constructie: 1970
 • Nr.camere: 3
 • Suprafata teren (mp): 181.86
 • Cladire comerciala: Casă / Vilă
Locatie proprietate


Mihai Opris

 • Telefon : 0748023506

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare