Casa sat Draut, judetul Arad id 17642 - Bunuri executate

Casa sat Draut, judetul Arad id 17642

Cod identificare : KR750932

Pret pornire: 44.250 RON
Draut Arad executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Casa se vinde in licitatie publica! ID:17642 Proprietatea este siutata in intravilanul satului Draut, amplasat la o distanta de cca. 52 km de mun. Arad, in zona centrala a localitatii. Terenul (asupra terenului este notat drept de preemtiune) are forma dreptunghiulara. Acces la proprietate este relativ facil deoarece se face din strada neasfaltata, pietruita. Vecinatatile proprietatii: propietati rezidentiale pe 3 laturi, domeniu public (strada neasfaltata) pe a patra latura. Cladirile aflate pe teren au destinatia de locuinta si anexe gospodaresti si au fost ridicate in urma cu cca 50 ani. Corpul din dreapta curtii: *Cladire parter, avand o suprafata desfasurata de cca 91 mp. Compartimentarea constructiei: *3 camere, coridor inchis, baie. Constructia are fundatii de piatra, peretii sunt din vaiuga si caramida, planseul este de lemn tencuit, acoperisul are sarpanta de lemn cu invelitoare din tigla. Finisaje: la exterior - tencuieli si zugraveli exterioare, tamplarie de lemn cu sticla simpla la toate ferestrele constructiei. Interiorul este finisat mediu si inferior - pardoseli de podele de lemn, gresie, faianta la baie. Cladirea dispune de instalatii electrice, de incalzire - sobe cu lemne. Apa calda este asigurata de un instant ce functioneaza prin curent electric. Corpul din stanga curtii: Cladire parter, avand o suprafata desfasurata de cca 62 mp. Compartimentarea constructiei: *2 camere, coridor inchis. Constructia are fundatii de piatra, peretii sunt din vaiuga, planseul este de lemn tencuit, acoperisul are sarpanta de lemn cu invelitoare din tigla. Finisaje: la exterior - tencuieli si zugraveli exterioare partiale, tamplarie de lemn cu sticla simpla la toate ferestrele constructiei; interiorul este finisat inferior. Cladirea dispune de instalatii electrice, de incalzire - sobe cu lemne. Constructia anexa - lipita de corpul din dreapta curtii - cladire parter, avand o suprafata de cca 66 mp. Compartimentarea constructiei: sura, grajd, magazie. Constructia are fundatii de piatra, peretii din vaiuga, planseul din lemn tencuit, acoperisul are sarpanta de lemn cu invelitoare de tigla.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 421.43 RON
  • Adresa: Strada Principala
  • Suprafata construita (mp): 128.0
  • Etaje constructie: 1
  • An constructie: 1970
  • Nr.camere: 2
  • Bai: 1
  • Suprafata teren (mp): 1299.0
Locatie proprietate


Ramona Urjuma

  • Telefon : 0754234749

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare