Spatiu comercial Sat Pociovalistea, Jud. Gorj ID 17367 - Bunuri executate

Spatiu comercial Sat Pociovalistea, Jud. Gorj ID 17367

Cod identificare : KR746957

Pret pornire: 65.602 RON
Pociovalistea Gorj executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul se vinde in licitatie publica. Proprietatea este formata dintr-un spatiu comercial, aflat in cladire independenta, regim de inaltime Parter + Etaj. Spatiul comercial a fost pus in functiune in perioada anilor 1992-1993, a fost utilizat ca unitate de alimentatie publica stil Bufet - la etaj, iar la parter Magazin mixt. Finisajele sunt degradate, instalatii electrice si sanitare neverificate periodic. Structura de rezistenta: Fundatii din piatra naturala, Elevatia din zidarie de piatra, Pereti din zidarie de blocuri de beton si caramida cu grosime 0,30 - 0,40, cu fisuri vizibile la exterior, Planseu din material lemnos si tavan interior din lemn prelucrat; Acoperis sarpanta din lemn, cu invelitoare din tigla exfoliata; Fara jheaburi si burlane; Tamplarie interioara si exterioara (usi, ferestre) din lemn; Pardoseli din beton, cu mozaic si placi de marmura sparta; Inaltimea utila Hu = 3,00m Instalatii de apa si canalizare, cu racord la reteaua orasului Incalzire cu sobe de teracota pe lemne Terenul aferent constructiei 200 mp.

Detalii aditionale

 • Pret / mp: 385.89 RON
 • Adresa: Strada Principala
 • Suprafata construita (mp): 200.0
 • Etaj: 1
 • Etaje constructie: 1
 • An constructie: 1993
 • Nr.camere: 5
 • Bai: 1
 • Suprafata teren (mp): 200.0
 • Cladire comerciala: Centru comercial
Locatie proprietate


Iulia Negoita

 • Telefon : 0754224369

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare