De vanzare apartament in casa - Oradea - Bunuri executate

De vanzare apartament in casa - Oradea

Cod identificare : KR746011

Pret pornire: 150.000 RON
Oradea Bihor executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul se vinde in licitatie publica! ID:17478, Proprietatea imobiliara de tip apartament in casa de locuit cu terenul aferent, situata in localitatea Oradea, str. Gen. Henri Mathias Berthelot, nr 23, ap. 4, Jud. Bihor. Descrierea amplasamentului: Proprietatea imobiliara este situata in Mun. Oradea, strada Gen. Henri Mathias Bertlot nr 23, ap. 4, judetul Bihor, in zona centrala nord-estica a localitatii. Casa este situata in zona centrala a localitatii, la distanta mica de drumurile importante din municipiu. Este situata la 100 m de -dul Magheru, care leaga centrul localitatii cu zona garii si partea de nord. Acest bulevard este de fapt traversarea localitatii de Drumul European E-671 (care leaga Satu Mare de Oradea si Arad de Timisoara). De asemenea, in apropiere se afla Calea Clujului. Se afla la 100 m de primarie si la circa 1000 m de judecatorie. Proprietatea se afla pe o strada cu circulatie redusa, doar cei care locuiesc in zona. Zona este cu cladiri rezidentiale, lispand societatile de productie, doar unele societati mici de prestari servicii. Strada pe care se afla proprietatea este asfaltata cu carosabil in stare buna. In prezent nu se realizeaza lucrari de constructii semnificative in aceasta parte a orasului. Descrierea proprietatii imobiliare: Cladirea este o casa unifamiliara, cladire de tip P, avand suprafata construita egala cu cea desfasurata, de circa 104,56 mp si suprafata utila de 88,00 mp. Este compusa din: *2 camere, bucatarie, camara si baie cu inaltimea interioara de circa 2.70 m, cladire din anii 1940. Apartamentul se afla la strada fiind o cladire cu 4 apartamente. Accesul la cladire se face cu o curte comuna cu intrare acoperita. Cladirea are fundatie din caramida, suprastructura din zidarie portanta de caramida si peretii de inchidere si compartimentare, tot din zidarie de caramida. Acoperisul cladirii este de tip in doua pante, cu sarpanta din lemn si invelitoare din tigla. Planseul cladirii este din lemn tencuit. CLadirea are pardoseala din beton si cu gresie iar tamplaria fiind din lemn si termopan. Cladirea are instalatii de iluminat si prize. Cladirea are incalzire pe baza de combustibil gazos. Cladirea este tencuita in exterior si izolat termic, fara a fi dat culoare iar in interior este renovat. Terenul aferent proprietatii are suprafata de 180 mp. Utilitati: *Retea de energie electrica. *Retea de apa si canalizare. *Retea de gaz metan. *Retea de telefonie. *Retea de televiziune prin cablu. Amenajari: Configuratie fizica a terenului nu a implicat realizarea de constructii speciale pentru consolidare.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 1704.55 RON
  • Adresa: Strada General Henri Mathias Berthelot
  • Zona: Est
  • Suprafata construita (mp): 104.54
  • An constructie: 1940
  • Nr.camere: 2
  • Bai: 1
  • Suprafata teren (mp): 180.0
Locatie proprietate


Ionut Daniel Coleasa

  • Telefon : 0245607883

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare