De vanzare teren in Baita, Bihor - Bunuri executate

De vanzare teren in Baita, Bihor

Cod identificare : KR746345

Pret pornire: 37.778 RON
Baita Bihor executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Terenul se vinde in licitatie publica! ID:17192, Terenul intravilan cu suprafața de 250 mp, categoria de folosință pășune, a fost identificat în arealul cuprins în jurul pârtiei Vârtop, în zona cuprinsă între DN 75 la nord, Pârtia Piatra Grăitoare la sud și Pârtia Vârtop la est, zonă ce cuprinde numeroase pensiuni, cabane și locuințe individuale. De altfel, planurile parcelare din zonă indică faptul că în zonă parcelele libere dispun de suprafețe de 250 mp, fiind identificate suficiente terenuri libere oferite spre vânzare. Accesul se realizează din DN 75, apoi pe drumurile de acces pietruite. Utilități identificate: electricitate, apă, canalizare. Din punct de vedere al reliefului, semnalăm la est Piatra Grăitoare, la sud limita este marcată în lungul grupului muntos format din Măgura Băiţei, Vârful Căsoaia şi Vârful Tarniţa. La limita de nord se află Prislopul, Pietrele Negre şi Piatra Muncelului. Spre vest, perimetrul rămâne deschis Depresiunii Beiuşului. Conform recensământului efectuat în 2011, populația orașului Nucet se ridică la 2.165 de locuitori, în scădere față de recensământul anterior din 2002, când se înregistraseră 2.399 de locuitori. Zona în care este amplasat imobilul este recunoscută ca fiind o zonă turistică, reprezentată de stațiunile Vârtop și Arieșeni, o stațiune turistică de interes național atât vara, datorită peisajelor oferite de munții Apuseni, dar și iarna, datorită pârtiilor de ski din zonă (pârtia de ski Vârtop și pârtia Piatra Grăitoare). Accesul în zonă se realizează prin intermediul DN 75, iar apoi pe drumurile de acces din zonă, drumuri pietruite.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 151.11 RON
  • Adresa: DN 75
  • Suprafata teren (mp): 250.0
Locatie proprietate


Ionut Daniel Coleasa

  • Telefon : 0245607883

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare