Teren extravilan, 8.200 mp, Mirsid - Bunuri executate

Teren extravilan, 8.200 mp, Mirsid

Cod identificare : KR745456

Pret pornire: 105.810 RON
Moigrad-Porolissum Salaj executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren extravilan in suprafata de 8.200 mp, cu nr. cad/nr.topo 50093, situat in Mirsid, FN, jud. Salaj. Terenul este situat in zona periferica a localitatii Moigrad. Pe imobil se gaseste o constructie compusa din: materiale de constructii, bar, cazare si spatii de cazare. Terenul are deschidere la drum judetean. Imobilul se vinde in licitatie publica. COMISION 0%.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 12.9 RON
  • Adresa: Strada Fara strada
  • Suprafata teren (mp): 8200.0
Locatie proprietate


Iuliana Anghel

  • Telefon : 0245607881

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare