Spatiu de productie 401 mp Horezu jud. Valcea ID 17489 - Bunuri executate

Spatiu de productie 401 mp Horezu jud. Valcea ID 17489

Cod identificare : KR745632

Pret pornire: 136.500 RON
Horezu Valcea executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Cladire productie (P+E), sopron depozitare si teren aferent in suprafata de 876 mp situate in Horezu, str. Nicolae Balcescu, punctul LA CISMEA, judetul Valcea. Cladire productie (P+E) Are urmatoarea structura constructiva: Fundatii continue din beton, Sistem rezistenta din cadre si diafragme din beton armat, lnchideri din zidarie boltari, Sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla si tigla, Pardoseala: ciment sclivisit, Faianta pana la h=2,50 m, Zugraveli simple la parter. La etaj este finalizata doar o camera, restul fiind la rosu. Nu sunt realizate tencuielile interioare si nici toata tamplaria montata. Soba pe lemne intr-o singura incapere si sobe metalice pe lemne. Spatiul are o suprafata construita de 273,60 mp, o suprafata utila de 224,06 mp la parter si o suprafata utila de 177,34 mp la etaj PIF 1997, constructia a fost edificata in anul 1998 si modernizata in anul 2003. Sopron structura constructiva: Structura metalica cu invelitoare din panouri de azbociment, Are un perete de 0,6 m din boltari, Suprafata construita 65,96 mp.

Detalii aditionale

 • Pret / mp: 340.4 RON
 • Adresa: Strada Nicolae Balcescu
 • Zona: Periferie
 • Suprafata construita (mp): 273.6
 • Etaj: 1
 • An constructie: 1997
 • Nr.camere: 14
 • Bai: 1
 • Suprafata teren (mp): 876.0
 • Cladire comerciala: Hală
Locatie proprietate


Daniela Dumitrache

 • Telefon : 0758015073

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.