Spațiu industrial de 401 mp Horezu, Valcea - Bunuri executate

Spațiu industrial de 401 mp Horezu, Valcea

Cod identificare : KR745632

Pret pornire: 104.000 RON
Horezu Valcea executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea se vinde in licitatie publica! ID:17489, Cladire productie (P+E), sopron depozitare si teren aferent in suprafata de 876 mp situate in orasul Horezu, str, Nicolae Balcescu, nr. 53, punctul LA CISMEA, judetul Valcea. Nr. cadastral: 73 Nr. CF: 66 a localitatii Horezu. Proprietatea evaluata este compusa din urmatoarele: Cladire productie (P+E) cu fosta destinatie de abator si microcarmangerie, actuala destinatie fiind olaritul (confectionare vase din lut ars); - Are urmatoarea structura constructiva: o Fundatii continue din beton; o Sistem rezistenta din cadre si diafragme din beton armat; o lnchideri din zidarie boltari; o Sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla si tigla; o Timplarie exterioara: aluminiu cu geam termopan; o Timplarie interioara: aluminiu; o Pardoseala: cimeni sclivisit; o Faianta pina la h=2,50 m , o Zugraveli simple la parter; o La etaj nu este finalizata decat o camera, restul fiind la stadiul (la rosu). Nu sunt realizate tencuielile interioare si nici toata timplaria montata; Cladirea este dotata cu instalatii electrice, apa-canalizare(fosa septica) Soba pe lemne intr-o singura incapere,si sobe metalice pe lemne; Spatiul evaluat are o suprafata construita de 273,60 mp, o suprafata utila de 224,06 mp la parter si o suprafata utila de 177 ,34 mp la etaj, P.l,F. 1997. Constructia afostedificata in anul 1998 si modernizata in anul2003. Sopron depozitare cu fosta destinatie de adapost animale - Are urmatoarea structura constructiva: o Structura metalica cu invelitoare din panouri de azbociment; o Are un perete de 0,6 m din boltari; o Constructia evaluata are o suprafata construita de 65,96 mp; Cea mai buna utilizare - este definita ca utilizarea rezonabila, probabila si legala a unui teren liber sau construit care este fizic posibila, fundamentata adecvat, fezabila financiar si are ca rezultat cea mai mare valoare. Practic, tinand cont de tipul de amplasarea acesteia, cea mai buna alternativa posibila pentru proprietatea analizata, este cea de proprietate de productie si depozitare. Prin prisma criteriilor care definesc noliunea de C,M,B.U. aceasta abordare este permisibila legal, indeplineste conditia de fizic posibili, este fezabili financiar.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 259.35 RON
  • Adresa: Strada Nicolae Balcescu
  • Zona: Periferie
  • Suprafata construita (mp): 273.6
  • Etaj: 1
  • An constructie: 1997
  • Nr.camere: 1
  • Suprafata teren (mp): 876.0
  • Cladire comerciala: Hală
Locatie proprietate


Ionut Daniel Coleasa

  • Telefon : 0245607883

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare