Teren 862 mp Santana de Mures / Strada Marului - Bunuri executate

Teren 862 mp Santana de Mures / Strada Marului

Cod identificare : KR745661

Pret pornire: 50.000 RON
Santana de Mures Mures executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Tip proprietate: Teren intravilan în suprafață de 862 mp Adresa proprietății: Strada Mărului, localitatea Sântana de Mureș, județ Mureș Număr cadastral: 459/2/2 ; Număr Carte Funciară: 51165. Proprietatea este amplasată în zona intravilană. În aproprierea terenului sunt dezvoltare construcții noi cu regim de înălțime Parter și Parter+1-2 etaje. Caracteristici fizice: - Accesul la proprietate se face din strada Mărului – drum asfaltat; - Utilităţi: toate utilitățile la limita de proprietate; Se vinde prin licitatie publica.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 58.0 RON
  • Adresa: Strada Marului
  • Suprafata teren (mp): 862.0
Locatie proprietate


Adrian Draghici

  • Telefon : 0245607878

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare