Teren 8,138mp Poarta Alba / Strada Coloniilor - Bunuri executate

Teren 8,138mp Poarta Alba / Strada Coloniilor

Cod identificare : KR744891

Pret pornire: 241.762 RON
Poarta Alba Constanta executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren intravilan situat in jud. Constanta, com. Poarta Alba, loc. Poarta Alba, str. Coloniilor, nr. 13 A, lot 1. Terenul se compune dintr-o parcela identificata la nr cadastral 10471. Proprietatea este inscrisa in Cartea Funciara a loc. Poarta Alba la nr 10866 avand nr cadastral 10471. Terenul are forma regulata, accesul la teren facandu-se de pe DJ 549. În zonă există curent electric public si apa potabila. Terenul este amplasat in intravilanul loc. Poarta Alba, la cca 500 de vatra satului. Proprietatea se vinde in procedura falimentului, prin licitatie publica.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 29.71 RON
  • Adresa: Strada Coloniilor
  • Suprafata teren (mp): 8138.0
Locatie proprietate


Stefan Georgescu

  • Telefon : 0749256339

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare