Casă / Vilă cu 5 camere de vânzare în zona Nord - Bunuri executate

Casă / Vilă cu 5 camere de vânzare în zona Nord

Cod identificare : KR744902

Pret pornire: 299.400 RON
Baia Mare Maramures executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietate imobiliară de tip teren, construcție rezidențială parter și mansardă, construcție parter și anexă situată în Baia Mare, strada Raului, nr. 23, Judet Maramures. Nr. cadastral: 102257 – teren / 102257-C1 – construcție locuință C1 / 102257-C2 – construcție locuință C2 / 102257-C3 – construcție anexă C3. Regim de înalțime: Parter si mansardă pentru C1, parter pentru C2 și C3. Suprafețe: S teren = 607 mp / Suprafață construită C1 = 92 mp / Suprafață desfășurată C1 = 128,8 mp / Suprafața construită C2 = 62 mp / Suprafața construită C3 = 67 mp. Accesul la proprietate se realizează din drum de acces din drum asfaltat. Front stradal: 16,7 ml la drum asfaltat. Forma: regulată. Topografie: teren plan. Sistem constructiv: Suprastructura de rezistenţă este cu pereți din zidărie de cărămidă. Plăcile peste parter și cea peste etaj sunt realizate din beton. Infrastructura - Fundații continue sub ziduri cu tălpi in beton. Acoperiş tip șarpantă din lemn acoperit cu tabla. Starea construcțiilor este bună. Finisaje exterioare: Tâmplarie exterioară: PVC cu geam termopan. Finisaje interioare: o Starea actuală: proprietate rezidențială, aspect îngrijit, calitate medie a finisajelor interioare. o Finisaje interioare: datorită faptului că inspecția interioară a proprietății nu a fost posibilă, finisajele interioare au fost considerate medii – parchet și gresie în camere, gresie și faianță în bucătărie, baie și var lavabil în camere și holuri. Se vinde prin licitatie publica.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 1425.71 RON
  • Adresa: Strada Raului
  • Zona: Nord
  • Suprafata construita (mp): 350.0
  • Nr.camere: 5
  • Bucatarii: 1
  • Bai: 1
  • Suprafata teren (mp): 607.0
Locatie proprietate


Adrian Draghici

  • Telefon : 0245607878

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare