Teren extravilan - agricol in zona Bocsa-Vasiova - Bunuri executate

Teren extravilan - agricol in zona Bocsa-Vasiova

Cod identificare : KR745237

Pret pornire: 30.000 RON
Bocsa Caras Severin executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

ID: 17189 Proprietatea agricola in suprafata de 16.293 mp situata in zona Bocsa-Vasiova, Jud. Caras- Severin, zona cu specific agricol fiind formata din 3 parcele de teren cu suprafete de 6.240 mp, 5.324 mp, 4.729 mp. Terenurile se vand in licitatie publica.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 1.84 RON
  • Adresa: Drumul Bocsa-Vasiova
  • Zona: Periferie
  • Suprafata teren (mp): 16293.0
Locatie proprietate


George Budu

  • Telefon : 0754229415

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare