Case de vacanta Sant, Valea Mare, jud. Bistrita - Bunuri executate

Case de vacanta Sant, Valea Mare, jud. Bistrita

Cod identificare : KR739254

Pret pornire: 500.000 RON
Valea Mare (Sant) Bistrita Nasaud executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

ID 9415: Teren in suprafata de 487 mp (teren in concesiune) si constructie - Cabana 1, situate in zona estica periferica a localitatii Valea Mare. Constructia are regim de inaltime P+E+M, an constructie 2002. Aceasta are o suprafata construita de 175 mp, o suprafata desfasurata de 490 mp, o suprafata utila de. 427 mp si este compusa din 15 camere. ID 9417: Teren in suprafata de 272 mp (teren in concesiune) si constructie - Cabana 3, situate in zona estica periferica a localitatii Valea Mare. Constructia are regim de inaltime P+2E, an constructie 2002. Aceasta are o suprafata construita de 124 mp, o suprafata desfasurata de 334 mp, o suprafata utila de 250 mp si este compusa din 7 camere.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 738.55 RON
  • Adresa: DJ 17D - Axial Marii
  • Suprafata construita (mp): 824.0
  • Etaje constructie: 2
  • An constructie: 2002
  • Nr.camere: 22
  • Bai: 5
  • Suprafata teren (mp): 759.0
Locatie proprietate


Ramona Urjuma

  • Telefon : 0754234749

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare