Fabrica de prelucrare carne - Bunuri executate

Fabrica de prelucrare carne

Cod identificare : KR673427

Pret pornire: 510.000 RON
Bucovat Dolj executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul se vinde in licitatie publica! ID ANUNT: 16491 Adresa imobil: comuna Bucovat, platforma Bucovat, nr P3, judetul Dolj. Tip imobil: Sediu Administrativ si Fabrica produse din carne. Suprafata teren: 1755 mp compus din doua loturi: 659 mp si 1096 mp. Teren 659 mp cu constructiile: -C1- sediu administrativ Utilitati : complet. Forma : neregulata Regim inaltime: Parter, cu suprafata construita desfasurata de 58 Cladirea are structura de rezistenta metalica cu inchideri din panouri isopan, invelitoate tip sandwich cu tabla cutata. Are stalpi si grinzi din europrofile cu pane din montanti pentru prinderea panourilor de inchidere. Placa la cota+/-0, este beton armat de umplutura iar placa la cota +3,00 este tot beton armat pe grinzi metalice. Sarpanta este metalica, cu pane tip C220 sau Z 220, profile Lindab zincate. Finisajele interioare sunt cu rigips, pardoseli din gresie, plafoane false in toate birourile, iluminat fluorescent, tamplarie PVC cu geam termopan. Starea actuala: buna. -C2- casa pompelor Regim inaltime P. SC 46 mp. Cladirea are structura de rezistenta metalica cu inchideri din panouri isopan, invelitoate tip sandwich cu tabla cutata. Are stalpi si grinzi din europrofile cu pane din montanti pentru prinderea panourilor de inchidere. Placa la cota +/-0, este beton armat de umplutura iar placa la cota +3,00 este tot beton armat pe grinzi metalice. Sarpanta este metalica, cu pane tip C220 sau Z 220, profile Lindab zincate. Finisajele interioare sunt cu rigips, pardoseli din gresie, plafoane false in toate birourile, iluminat fluorescent, tamplarie PVC cu geam termopan. Starea actuala: buna. Teren 1096 mp + constructii (din care suprafata de 1.000 mp detinuta in exclusivitate si este identificata cu nr. Cadastral 1/4/1/1, iar suprafata de 96 mp este detinuta in indiviziune si face parte dintr-o suprafata mai mare de 256 mp (ce reprezinta cota parte din suprafata indiviza totala de 4503 mp – drumuri de acces 1 si 2) identificata cu nr. Cadastral provizoriu 1/4/1/4 avand destinatia aleea acces): -C1 - Fabrica produse carne Forma : neregulata Vecinatati : N : - Corp 4 ; S : - SC Felvio Prod SRL E : - rest proprietate SC Felvio Prod SRL V : - drum acces in indiviziune ; Regim inaltime P Suprafata construita de 758 mp - Structura metalica din stalpi metal, grinzi metal si pane metalice - Inchiderile si compartimentarile sunt din panouri tristrat, spuma poliuretanica, tabla de 10 cm grosime - Invelitoare din panouri tristrat de 10 cm grosime, montate de pane metalice - Pereti din izopan - Acoperis din izopan - Pardosela este din ciment sclivisit pe placa de beton armat Instalatii: - electrice trifazate -sanitare : apa si canal - instalatie de climatizare, prevazuta cu camere de congelare si refrigerare. Taplarie din profile PVC cu geam termopan Starea actuala: buna.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 2550.0 RON
  • Adresa: Bucovat
  • Suprafata construita (mp): 1000.0
  • Etaj: 1
  • An constructie: 2000
  • Nr.camere: 10
  • Bai: 3
  • Suprafata teren (mp): 1755.0
  • Cladire comerciala: Hală
Locatie proprietate


Gabriel Gorgan

  • Telefon : 0756022138

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.