ID: 17388 Teren intravilan de 500 mp Ploiesti - Strada Gageni - Bunuri executate

ID: 17388 Teren intravilan de 500 mp Ploiesti - Strada Gageni

Cod identificare : KR736733

Pret pornire: 50.000 RON
Ploiesti Prahova executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul se vinde in licitatie publica! Teren intravilan in suprafat de 500 mp, categoria de folosinta arabil, inscris in CF nr. 125638 si nr. cad. 7530; Zona in care este amplasat terenul este in zona de Nord a mun. Ploiesti, vis-a-vis de Spitalul Judetean langa statia de repompare apa a Mun. Ploiesti si are ca vecinatati Sos. Ploiesti - Gageni, statie de repompare apa a Mun. Ploiesti, proprietate privata si liziera. Utilitati la limita hotarului; Conform Certificatului de Urbanism nr. 1374 din 11.12.2015 emis de Primaria Mun. Ploiesti, terenul se afla in zona cu interdictie de construire pana la elaborare PUZ/PUD. Destinatia stabilita prin planurile urbanistice actuale este de: zona de parcuri, recreere, sport, perdele de protectie.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 100.0 RON
  • Adresa: Strada Gageni
  • Zona: Nord - Spitalul Judetean
  • Suprafata teren (mp): 500.0
Locatie proprietate


Stefania Dutoiu

  • Telefon : 0754244399

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare