Spațiu industrial situat in Pecica, jud. Arad - Bunuri executate

Spațiu industrial situat in Pecica, jud. Arad

Cod identificare : KR736042

Pret pornire: 380.000 RON
Pecica Arad executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Spatiul industrial este situat in intravilanul loc. Pecica, pe str. Garii (str. 205), jud. Arad, pe un teren in suprafata de 16.965 mp, vis-a-vis de silozurile de cereale. In acest spatiu a functionat abatorul de pasari. Cladirea principala (abatorul de pasari) are o suprafata construita de 2.074 mp si o suprafata utila de 1.971 mp. Constructia cu destinatie productivă, la data evaluării în afara exploatării, are regimul de înăltime parter + etaj partial. Pe teren se mai afla: transformator, centrala termica, magazii, cabina poarta si cladire birouri. Constructiile au fundatie din beton armat, structura de rezistentă si compartimentare zidărie portantă din cărămidă. Planseu beton armat, acoperis tip terasă, cu hidroizolatie clasică. Starea generală a constructiilor este degradată, necesitand lucrări de reparatii capitale la toate componentele, mai putin structura de rezistentă (fundatii si planseuri). Proprietatea imobiliara se vinde prin licitatie publica in procedura de faliment.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 149.43 RON
  • Adresa: Strada 205
  • Zona: Nord-Est
  • Suprafata construita (mp): 2739.0
  • Etaj: Parter
  • An constructie: 1980
  • Nr.camere: 4
  • Suprafata teren (mp): 16965.0
  • Cladire comerciala: Hală
Locatie proprietate


Gabriel Gorgan

  • Telefon : 0756022138

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare