Teren, 16.926 mp, Sat Cotargasi, Suceava - Bunuri executate

Teren, 16.926 mp, Sat Cotargasi, Suceava

Cod identificare : KR736327

Pret pornire: 70.680 RON
Cotargasi Suceava executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren fanat de 16.926 mp, oras Brosteni, sat Cotargasi, jud. Suceava la locul numit “Magurice” Zona este preponderant agricola cu terenuri, avand utilizarea de fanat. Amplasament: nu are acces la drum public. Acces la drum forestier. Terenul are forma regulata, topografie in panta si nu are utilitati. Imobilul se vinde in licitatie publica.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 4.18 RON
  • Adresa: Strada Magurice
  • Suprafata teren (mp): 16926.0
Locatie proprietate


Ionut Paraschiv

  • Telefon : 0746138516

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare