Casa si teren Ighisu Vechi,Sibiu - Bunuri executate

Casa si teren Ighisu Vechi,Sibiu

Cod identificare : BC13549

Pret pornire: 85.035 RON
Ighisu Vechi Sibiu executare silita licitatie publica 24.09.2019
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea este situata in localitatea Ighisu Vechi, comuna Birghis din judetul Sibiu. Aceasta este compusa din teren in suprafata de 2.120 mp si locuinta cu regim de inaltime S+P. Casa este compusa din 3 camere si are suprafata construita de 96 mp.

Detalii aditionale

  • Tip bun: Case/vile
  • Suprafata utila : 90 mp
  • An constructie: 1970
  • Numar camere: 3
  • Suprafata teren: 2.120 mp
  • Tip teren: intravilan
Locatie proprietate


Reprezentant Bunuri Executate

  • Telefon : 0786925741

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii suplimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare