Vilă cu 6 camere in Tulnici - Bunuri executate

Vilă cu 6 camere in Tulnici

Cod identificare : KR732690

Pret pornire: 148.850 RON
Tulnici Vrancea executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren intravilan cu destinatie curti-constructii in suprafata de 521 mp din acte si 528 mp din masuratori + Casa cu regim de inaltime S+P+E+M, cu destinatia casa de locuit in suprafata construita la sol 159 mp, suprafata construita desfasurata de 477 mp situata in loc. Tulnici cu nr. cadastral 2046N ; Terenul are o forma regulata; Descriere constructie: fundatie din beton armat si ziduri, structura de rezistenta din stalpi si grinzi din beton armat, inchideri cu pereti de zidarie din caramida, acoperis de tip sarpanta din lemn cu invelitoare din tabla de aluminiu, tamplarie din pvc si lemn, pardoseli din beton, gresie si parchet. Se vinde in licitatie publica!

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 312.05 RON
  • Adresa: DN 2D
  • Suprafata construita (mp): 477.0
  • Etaje constructie: 2
  • An constructie: 1989
  • Nr.camere: 6
  • Bai: 1
  • Suprafata teren (mp): 521.0
Locatie proprietate


Mihai Opris

  • Telefon : 0748023506

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare