ID:6520: Teren arabil 4600 mp - com. Dascalu, Ilfov - Bunuri executate

ID:6520: Teren arabil 4600 mp - com. Dascalu, Ilfov

Cod identificare : KR676105

Pret pornire: 82.582 RON
Gagu Bucuresti Ilfov executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Proprietatea se vinde in licitatie publica!! Proprietate teren situat in Judetul Ilfov, Com Dascalu, Sat Gagu, T9, P13/4. Conform actelor de proprietate, imobilul este compus din teren in suprafata totala de 4600 mp. Proprietatea are acces la caile de transport in comun linii tip maxi taxi. Statiile se afla intr-o raza de 15 minute de mers pe jos departare de proprietate. Strada este asfaltata, cu o banda pe sens, putin circulata. Proprietatea beneficiaza de invecinarea apropiata cu urmatoarele puncte de interes: - Primaria - Scoala Zona din imediata vecinatate a proprietatii poate fi caracterizata ca relativ linistita. Amplasarea imobilului in cadrul zonei este favorabila. Poluarea este relativ redusa. Retelele publice de utilitati se prezinta in stare satisfacatoare. Relieful proprietatii este plat, iar forma este regulata. Terenul are o deschidere: de cca. 19 ml la drum asfaltat. Proprietatea nu este imprejmuita.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 17.95 RON
  • Adresa: DJ 200
  • Suprafata teren (mp): 4600.0
Locatie proprietate


Victor Matei

  • Telefon : 0742023239

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare