Teren intravilan 1.093 mp Dambu Morii, jud. Brasov - Bunuri executate

Teren intravilan 1.093 mp Dambu Morii, jud. Brasov

Cod identificare : KR676108

Pret pornire: 90.867 RON
Predeal Brasov executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul se vinde in licitatie publica Teren intravilan situat in Dambu Morii, Timisu de Jos, judetul Brasov. Accestul se realizeaza pe un drum de acces pietruit, care se conecteaza cu DN 1, in zona Timisul de jos - zona Dambul Morii. Tipul zonei este rezidentiala -turistica. Terenul dispune de utilitati publice in apropriere de apa, curent electric, gaze naturale. Terenul este liber de constructii.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 83.14 RON
  • Adresa: Strada Dambu Morii
  • Zona: Central
  • Suprafata teren (mp): 1093.0
Locatie proprietate


George Budu

  • Telefon : 0754229415

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare