Teren intravilan, Sacele, jud. Brasov - Bunuri executate

Teren intravilan, Sacele, jud. Brasov

Cod identificare : KR676118

Pret pornire: 130.950 RON
Sacele Brasov executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Teren intravilan avand categoria de folosinta "arabil" compus din 2 loturi in suprafata de 1,700 mp, respectiv 3,800 mp, accesul realizandu-se din DJ 103B Tarlungeni - Sacele pe str. Zizinului. Loturile sunt adiacente si au deschidere la drum de 13.50 m si au dimensiunile l= 13 m si L= 422 m. Imobilul dispune de urmatoarele utilitati publice in zona: apa, curent electric si gaze naturale. Terenul este localizat in zona nord-estica periferica a localitatii Sacele, , la aproximativ 400 m de transformator, pe partea dreapta in directia de mers spre Tarlangeni. Imobilul este situat in Sacele, FN, jud. Brasov. Proprietatea se vinde in licitatie publica.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 23.81 RON
  • Adresa: strada Zizinului
  • Zona: Central
  • Suprafata teren (mp): 5500.0
Locatie proprietate


George Budu

  • Telefon : 0754229415

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare