ID 6549: Teren 3.300 mp, Cluj Napoca - Bunuri executate

ID 6549: Teren 3.300 mp, Cluj Napoca

Cod identificare : KR676120

Pret pornire: 350.000 RON
Cluj-Napoca Cluj executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Adresa imobil: Cluj Napoca, zona Colonia Faget, nr top 22526/1, judetul Cluj. Tip imobil: teren intravilan Zona de amplasare: in zona Cabana Veche, la 7 km de centru Cluj-Napoca. Este in apropierea intersectiei Strada Fagetului cu drumul Sfantul Ioan. Zona este una rezidentiala, terenuri libere si padure. In apropiere sunt mijloace de transport în comun. Deschidere de aproximativ 50 metri liniari. Forma dreptunghiulara. Este in panta usoara. Utilitati: in imediata apropiere, in dreptul caselor din zona. Suprafata totala teren: 3.300 mp. Observatii: – terenul are categoria de folosinta Faneata; – terenul nu are acces legal direct la nici un drum ; – pe toata suprafata imobilului este crescuta vegetatie spontana specifica zonei si vegetatie forestiera; – in partea de nord a imobilului exista un lac de acumulare artificial format prin stavilirea paraului din Nord-Est-ul imobilului ; – terenul prezinta un relief masif terasat de alunecari de teren si umpluturi cu resturi de materiale de constructii. Imobilul se vinde prin licitatie Publica.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 106.06 RON
  • Adresa: Aleea Faget
  • Zona: Faget
  • Suprafata teren (mp): 3300.0
Locatie proprietate


Ionut Paraschiv

  • Telefon : 0746138516

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare