ID 6550: Teren 7.700 mp, Cluj Napoca - Bunuri executate

ID 6550: Teren 7.700 mp, Cluj Napoca

Cod identificare : KR676122

Pret pornire: 400.000 RON
Cluj-Napoca Cluj executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Adresa imobil: Cluj Napoca, zona Faget-Strada Sfantul Ioan, numar cadastral 15026, judetul Cluj. Tip imobil: teren extravilan cu destinatie faneata si padure Zona de amplasare: este situat la 10 km de centrul orasului Cluj-Napoca. Punct de reper pentru identificare: in curba mare de pe drumul Sfantul Ioan. Vecinatati: - la est Parau si drumul Sfantul Ioan - la sud cu padure - la vest cu padure Terenul are o forma relativ regulata. Suprafata totala teren: 7.700 mp. Obsservatii : – terenul are categoria de folosinta Faneata si Padure; – accesul la teren se face direct din drumul DJ107R pe un drum pietruit care traverseaza paraul din estul imobilului peste un podet din anrocamente ; – pe toata suprafata imobilului este crescuta vegetatie spontana specifica zonei si vegetatie forestiera in afara de drumul forestier prezentat pe plan ; – drumul forestier este unul creat spontan (creat prin exploatare), nefiind cuprins in cadastru cu categoria de folosinta drum. Imobilul se vinde prin Licitatie Publica.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 51.95 RON
  • Adresa: zona Faget-Strada Sfantul Ioan
  • Zona: Faget
  • Suprafata teren (mp): 7700.0
Locatie proprietate


Ionut Paraschiv

  • Telefon : 0746138516

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare