Spațiu industrial de 850 mp - Bunuri executate

Spațiu industrial de 850 mp

Cod identificare : KR672925

Pret pornire: 900.000 RON
Ploiesti Prahova executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Tip imobil: Cladiri industriale si teren intravilan Adresa imobil: Ploiesti, Bulevardul Petrolului, nr 4, judetul Prahova. Proprietatea se afla in zona de Sud a mun Ploiesti, cartier Mimiu, in apropiere de Umerva, pe platforma industriala Foradex, Rafinaria Astra, Colegiul tehnic Lazar Edeleanu si Universitatea de petrol si Gaze. Zona are destinatie industriala si serveste ca si spatiu de reparatii/intretinere material rulant. Suprafata teren 12.234 mp conform acte si 10.167 mp conform masuratori. CF nr 56328 a mun Ploiesti si numar cadastral 103559. Cladiri in suprafata construita la sol de 922 mp. Imobilul se vinde prin procedura de faliment. Licitatiile se tin in fiecare vineri. Pentru detalii suplimentare, va rog sa ma sunati Terenul beneficieaza de deschidere la bulevardul Petrolului si acces feroviar. Terenul este imprejmuit. Suprafata acestuia este ocupata cu linii de cale ferata, terenul liber este betonat, acoperit cu piatra cubica si teren viran. Cladiri:- C2: cladire administrativa cu suprafata construita la sol de 195 mp.- C3: suprafata construita la sol de 647 mp- C4: suprafata construita la sol de 80 mp. Structura de rezistenta este din beton armat, inchiderile perimetrale sunt din BCA.Pretul include TVA. Imobilul se vinde in procedura de faliment. In acest moment, putem vinde doar creanta acestui caz.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 1058.82 RON
  • Adresa: Bulevardul Petrolului, nr 4
  • Zona: B-dul Bucuresti
  • Suprafata construita (mp): 922.0
  • Etaj: Parter
  • An constructie: 1970
  • Nr.camere: 1
  • Suprafata teren (mp): 12234.0
  • Cladire comerciala: Depozit
Locatie proprietate


Ionut Paraschiv

  • Telefon : 0746138516

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.