ID: 7099 : Teren 6500 mp- Giurgiu - Bunuri executate

ID: 7099 : Teren 6500 mp- Giurgiu

Cod identificare : KR675525

Pret pornire: 100.000 RON
Giurgiu Giurgiu executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul se vinde in licitatie publica! Teren intravilan agricol in suprafata totala de 6500 mp. Imobilul este format din 2 loturi de teren, de cate 3250 mp fiecare si sunt situate in zona periferica de nord a municipiului Giurgiu, zona nord intre fostul CAP si fostul ISCIP . Accesul se face pe un drum carosabil din agregate de balastiera ramificat din DN 5. Acesta are deschidere la calea de acces de 19.28 ml Forma terenului este dreptungiulara. Tranzactia este purtatoare de TVA- loturile se vand doar impreuna si au o latura comuna.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 15.38 RON
  • Adresa: Strada Fara Starda
  • Zona: Nord
  • Suprafata teren (mp): 6500.0
Locatie proprietate


Ionut Paraschiv

  • Telefon : 0746138516

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare