Teren intravilan de 391 mp in Azuga Prahova - Bunuri executate

Teren intravilan de 391 mp in Azuga Prahova

Cod identificare : KR718558

Pret pornire: 194.145 RON
Azuga Prahova executare silita
  Urmarit
 Urmareste
Print

Imobilul se vinde in licitatie publica. Teren intravilan in suprafata de 391 mp situat in vecinatatea partiei de ski Sorica; Imobilul este identificat NR. CAD. 46/2 si NR. CF. 20669; Exista utilitati la limita terenului care este si imprejmuit; Accesul la imobil se face din str. Gospodariei si are un front stradal de 14.06 ml. Canalizarea, Apa, electricitatea si gazele se afla la limita terenului.

Detalii aditionale

  • Pret / mp: 496.53 RON
  • Adresa: Strada Gospodariei
  • Zona: Est
  • Suprafata teren (mp): 391.0
Locatie proprietate


Mihai Opris

  • Telefon : 0748023506

Daca doriti informatii suplimentare privind acest bun, nu ezitati sa ne contactati. Daca nu vi se raspunde la telefon inseamna ca toti reprezentantii nostri sunt angajati in alte convorbiri. Completati formularul ``Cere informatii su
plimentare`` si va vom contacta cat mai repede posibil. Programul de lucru este de Luni pana Vineri intre orele 9 -17. Va multumim pentru intelegere!

Bunuri imobile in executare silita

Bunurile imobile se afla in procedura de executare silita ca urmare a neexecutarii de bunavoie a obligatiilor asumate de catre debitori fata de creditori. Astfel, pentru a-si recupera datoriile, creditorii, cu ajutorul executorilor judecatoresti, scot la vanzare prin licitatii publice bunurile apartinand debitorilor. Achizitionarea acestor bunuri se face prin ofertare si participare la licitatiile publice organizate de catre executorii judecatoresti sau prin negociere directa cu banca. Participarea la aceste licitatii publice presupune indeplinirea unor conditii ce sunt mentionate in Publicatiile de Vanzare ale fiecarui bun executat. Modalitatea de achizitie poate fii cu plata cash, credit sau leasing.

Anunturi similare